ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou určeny pro tuto webovou stránku a slouží nám a upravuje soukromí svých uživatelů, kteří se ji rozhodnou používat. Zásady vymezují oblasti, ve kterých se soukromí uživatele týká, a nastiňuje povinnosti a požadavky uživatelů, vlastníků webových stránek a webových stránek. Kromě toho bude v těchto zásadách také podrobně popsán způsob, jakým tento web zpracovává, ukládá a chrání uživatelská data a informace. Tato webová stránka a její majitelé zaujímají proaktivní přístup k soukromí uživatelů a zajišťují, aby byla přijata nezbytná opatření k ochraně soukromí svých uživatelů během návštěvy. Tato webová stránka je v souladu se všemi mezinárodními zákony a požadavky na soukromí pro uživatele. Používání souborů cookie tato webová stránka používá soubory cookie ke zlepšení uživatelské zkušenosti při návštěvě webové stránky. Tato webová stránka případně používá systém řízení souborů cookie, který umožňuje uživateli povolit nebo zabránit používání souborů cookie na svém počítači / zařízení při první návštěvě webové stránky. To je v souladu s nedávnými právními požadavky na webové stránky, aby získali výslovný souhlas od uživatelů před opuštěním nebo čtením souborů, jako jsou soubory cookie v počítači / zařízení uživatele. Cookies jsou malé soubory uložené na pevném disku počítače uživatele, které sledují, ukládají a ukládají informace o interakcích uživatele a používání webových stránek. To umožňuje webové stránce prostřednictvím svého serveru poskytnout uživatelům osobní zkušenost v rámci této webové stránky.Uživatelům se doporučuje, pokud si přejí, aby odmítnout používání a ukládání souborů cookie z tohoto webu na pevný disk počítače, aby přijaly nezbytná opatření v rámci bezpečnostní nastavení vašeho webového prohlížeče, blokovat všechny soubory cookie z tohoto webu a jeho externích dodavatelů. Tento web používá sledovací software ke kontrole návštěvníků, aby lépe porozuměli tomu, jak je používají. Tento software je poskytován společností Google Analytics, která používá soubory cookie ke sledování používání návštěvníků. Software uloží cookie na pevný disk vašeho počítače, aby detekovat a sledovat zapojení a použití na webových stránkách, ale nebude ukládat, ukládat nebo shromažďovat osobní údaje. Další informace naleznete v Zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google. Jiné soubory cookie mohou být uloženy na pevném disku vašeho počítače externími poskytovateli, pokud tento web používá doporučení, sponzorované odkazy nebo reklamy. Tyto soubory cookie se používají pro konverzi a sledování doporučení a obvykle vyprší po 30 dnech, i když některé mohou trvat déle. Žádné osobní údaje nesmí být uloženy, uloženy nebo shromažďovány. Uživatelé kontaktů a komunikace, kteří kontaktují tyto webové stránky a / nebo jejich vlastníky, tak činí podle svého uvážení a takové požadované osobní údaje poskytují na vlastní nebezpečí. Vaše osobní údaje budou drženy v tajnosti a bezpečně uloženy, dokud již nejsou potřebné, nebo již nejsou používány, jak je popsáno v Data Protection Act 1998. Bylo vynaloženo veškeré úsilí k zajištění bezpečné formulář pro odesílání e-mailu procesu, ale radí uživatelům pomocí tohoto formuláře pro e-mail procesy, činíte tak na vlastní riziko. Tato webová stránka a její majitelé použít všechny informace, které poskytnete, aby vám poskytnout doplňující informace o produktech / službách, které nabízejí, nebo můžete odpovědět na všechny otázky, nebo otázky, které jste odeslali. To zahrnuje použití vašich údajů k odběru novinek e-mailem program, který provozuje webové stránky, ale pouze tehdy, pokud to bylo uživateli zřejmé, a váš výslovný souhlas byl udělen v době odeslání formuláře k e-mailové proces. Nebo pokud spotřebitel dříve zakoupil nebo požádal o produkt nebo službu, ke které se e-mailový dopis vztahuje od společnosti. Toto není v žádném případě úplný seznam uživatelských práv týkajících se přijetí e-mailového marketingového materiálu. Vaše údaje nebudou předány třetím stranám. E-mail NEWSLETTER tato webová stránka spravuje e-mailový newsletter program, slouží k informování předplatitelů o produktech a službách poskytovaných touto webovou stránkou. Uživatelé se mohou zaregistrovat prostřednictvím automatizovaného Online procesu, pokud chtějí, ale podle svého uvážení. Některé Odběry mohou být zpracovány ručně na základě předchozího písemného souhlasu s uživatelem. Předplatné se provádí v souladu se zákony o spamu obsaženými v předpisech o ochraně osobních údajů a elektronických komunikacích 2003. Všechny osobní údaje týkající se předplatného jsou bezpečně uloženy v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů z roku 1998. Žádné osobní údaje nesmí být předávány třetím stranám nebo sdíleny se společnostmi / osobami mimo společnost, která provozuje tuto webovou stránku. Podle zákona o ochraně osobních údajů z roku 1998 si můžete vyžádat kopii osobních údajů, které o vás uchovává e-mailový zpravodaj tohoto webu. Je třeba zaplatit malý poplatek. Pokud chcete kopii informací, které máte, obraťte se na obchodní adresu v dolní části těchto zásad. E-mailové marketingové kampaně zveřejněné touto webovou stránkou nebo vlastníky mohou zahrnovat funkce sledování v rámci skutečného e-mailu. Činnost účastníka je monitorována a uložena v databázi pro budoucí analýzu a hodnocení. Taková kontrolovaná činnost může zahrnovat: otevírání e-mailů, odesílání e-mailů, kliknutí na odkazy v rámci obsahu e-mailu, časy, data a četnost činnosti [to zdaleka není úplný seznam]. Tyto informace se používají k upřesnění budoucích e-mailových kampaní a poskytují uživateli relevantnější obsah na základě jejich činnosti. V souladu se zákony o spamu a pravidly ochrany osobních údajů a elektronických komunikací z roku 2003 se předplatitelé nebudou moci kdykoli přihlásit prostřednictvím automatizovaného systému. Tento proces je podrobně popsán na úpatí každé e-mailové kampaně. Pokud systém automatického odhlášení není k dispozici, budou poskytnuty jasné pokyny, jak se odhlásit. Externí odkazy ačkoli se zdá, že tento web se týká pouze kvality, bezpečnosti a příslušných externích odkazů, uživatelům se doporučuje, aby před kliknutím na externí odkazy uvedené na tomto webu dodržovali zásady opatrnosti. Majitelé této webové stránky nemohou zaručit ani ověřit obsah externí propojené webové stránky navzdory jejich úsilí. Uživatel by proto měl zdůraznit, že na vlastní nebezpečí klikněte na externí odkazy a že tato webová stránka a její majitelé nemohou nést odpovědnost za jakékoli škody nebo důsledky způsobené návštěvou jakýchkoli externích odkazů uvedených. Sponzorované odkazy a reklamy tento web může obsahovat sponzorované odkazy a reklamy. Ty budou obvykle podávány prostřednictvím našich reklamních partnerů, kteří mohou mít podrobné zásady ochrany osobních údajů přímo související s reklamami, které obsluhují. Kliknutím na tyto reklamy vás pošleme na web inzerentů prostřednictvím programu doporučení, který může používat soubory cookie a zkontroluje počet doporučení na tento web. To může zahrnovat použití souborů cookie, které mohou být následně uloženy na pevném disku vašeho počítače. Uživatelé by proto měli poukázat na to, že kliknou na sponzorované Externí odkazy na své vlastní riziko a že tato stránka a její majitelé neponese odpovědnost za jakékoli škody nebo důsledky způsobené tím, že navštívíte externí odkaz zmínil. Platformy sociálních médií komunikace, zapojení a akce prováděné prostřednictvím platforem sociálních médií mimo tuto webovou stránku a její majitelé se podílejí na podmínkách a zásadách ochrany osobních údajů, které se konají u každé platformy sociálních médií. Uživatelům se doporučuje používat platformy sociálních médií moudře a komunikovat / přistupovat s náležitou péčí a opatrností s ohledem na jejich soukromí a osobní údaje. Ani tento web, ani jeho majitelé se nikdy požádat o osobní nebo citlivé informace prostřednictvím sociálních médií platforem a podporu uživatelů, kteří chtějí diskutovat o citlivých údajů je kontaktovat prostřednictvím komunikačních kanálů jako je telefon či e-mail. Tyto webové stránky můžete používat tlačítka sociální sdílení, které pomáhají přímo sdílet Webový obsah z webových stránek sociálních médií platformy v úvahu. Uživatelům se doporučuje před použitím takové sociální sdílení tlačítka, která tak učiní na základě vlastního uvážení a vědomí, sociálních médií platformy vaší žádosti o webovou stránku, sdílet a uložit jej do vašeho účtu na sociální média platformy.